Ilmoittautuminen MM-sarjan tulostaulukosta ja kunkin ryhmän ryhmän järjestys määritetään.MM-kisat 2018 pelipaidat on valmis odottamaan faneja ostamaan. Myös 32 joukkuetta on tunnistettu Venäjän MM-kisoissa, ja maajoukkueet voivat valmistautua maailmancupin matkaan aikataulustaan.

Maailman cup järjestetään 11 ​​kaupunkia Venäjällä. Kolumbia on helpoin 32 parhaan joukosta, ja Pohjois-Euroopasta tulevat Ruotsalaiset kohtaavat kovaa ”siirtymistä”. Kolumbian ensimmäinen kierros kohtaavat japanilaisen joukkueen Salanskissa, sitten Kazakstanin puolustamaan Puolan ja viimeisen kierroksen Samara Senegalia vastaan. Salansk → Kazan → Samara, Kolmen pelin Columbia matkan matka on vain 376 mailia (noin 605 km).Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, täyttää 2018 Venäjän MM-jalkapallomaajoukkueen mahtava suorituskyky.

Ruotsin ensimmäinen kierros Etelä-Korean kanssa järjestetään Nizhni Novgorodissa, jota seuraa Sochi Saksaa vastaan ​​ja Meksikon Meksikon jekaterinburg-haasteen lopullinen kierros. Nizhni novgorod → Sochi → Jekaterinburg, tämä matka Ruotsin tiimiin matkustaa 2188 mailia (noin 3521 km), lähes 6 kertaa kertaa niin monta Columbiaa! Venäjällä, jossa välisumma ei ole kätevä, pitkä matka ei ole pieni testi ruotsalaisille pelaajille tai Ruotsin faneille, jotka ovat joukkueessa. Haluatko lopettaa katsomassa kolme maajoukkuepeliä, oikeastaan ​​täytyy mennä niin pitkälle tielle! Sanot ettet ole vihainen?Ruotsi pelipaita MM-kisat 2018 piristää pelaajia.

Ruotsi fanit alkavat itkeä